Info från ÅIGA

Nyhetsbrev 15 juni 2015

 

 

Charterflygsresenärerna checkar in enligt bifogad lista! OBS!! Håll tiden och se till att allt flytande är packat korrekt!
MAXVIKT för Team Ålands resenärer är 12 kg p/p inkl handbagage. För övriga resenärer är det 15 kg p/p. ALL tävlingsutrustning vägs in separat. Viktrestriktionen är inte förhandlingsbar, landningsbanan på Jersey är orsaken och det är av säkerhetsskäl som restriktionen finns.

Detta har påpekats tidigare men jag gör det igen: Notera speciellt behovet av tillräcklig försäkring.
Ansvaret för att detta är i skick är den ENSKILDES!!!

TUE: de idrottare som äter mediciner som finns på WADAs förbjudna lista behöver inte vidta någon särskild åtgärd. Men blir man uttagen till dopingprov ska man upplysa kontrollanten vilken medicin man äter, varför och dosen. Sen ska man efter hemkomst skicka in kopia på recept och läkarintyg till berörd myndighet.

ÄT inte tabletter, pulver, kosttillskott mm som ni inte fått utskrivet av läkare! Det är till 100% eget ansvar att ta reda på vilka substanser/metoder som är förbjudna och undvika dem! Röd/gröna listan är ett hjälpmedel och inte en förbudslista. Wadas lista innehåller alla dopingklassade medel och metoder. Detta är från Riksidrottsförbundet så allt är på svenska

http://www.rf.se/Antidoping/Dopinglistor/Rod-gronalistan/

http://www.rf.se/Antidoping/Dopinglistor/WADAsdopinglista/

Team Åland är bor på Merton Hotel som ligger tvärs över gatan från arenan för invigning och avslutning samt deras Games Village.

 

I boendet ingår halvpension (frukost och middag). Frukosten serveras 07.00-09.30 och middagen 18.30-21.30. De idrotter som redan nu vet att man kommer att behöva tidig frukost bör meddela Sanne detta så att det kan meddelas hotellet på förhand.
Fri wi-fi på hotellet för samtliga.
Gratis tillträde till pool och gym men det är ”first come, first served” som gäller och de har många medlemmar som nyttjar området så det är i mån av plats.

 

Pins och flaggor får deltagarna på plats.

 

Samtliga deltagare kommer att få färgade bagagelappar för bagaget så att det vid ankomsten till Jersey går fort att få bagaget till rätt hotell!

 

Ansvarig överledare för de som reser 27 juni är Mona-Lisa Wasström och Sari Vesa-Sandell.

 

Sanne kommer att åka till Jersey 25 juni för att ordna med boendet och ackrediteringar samt ev. sista minuten ändringar i truppen.

 

Alla eventuella frågor kan ställas till Sanne Guildford 040-8618039, Mona-Lisa 040-7382222 eller Peter Enberg 040-5098652.

ÅIGAs mail är alandiga.spel@gmail.com

 

Alla ledare kommer att få ett SIM kort för kontakt på Jersey, det blir annars väldigt dyrt att hålla kontakten.

Telefonlista delas ut så fort dessa SIM kort kommit från Jersey och vi har numren.

 

För information kring resa mm så kommer det som utskick till ledare, i slutna FB-gruppen för ledare samt på vår FB sida Åland Island Game Association och på www.aiga.ax